Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Sandra Gómez: “Si no hi ha pas endavant, direm que no aconsellem a la Generalitat prorrogar 5 anys l’ATE”

Per Pablo Marquez · 21 Abril, 2021

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha tornat a parlar de la situació del València CF amb el Nou Mestalla i sobre l’última actualitat de l’ATE. La vicealcaldessa ha intervingut en el programa Les Notícies del Matí d’À Punt Mèdia per a tractar sobre este tema i quina és la seua intenció com a càrrec important a l’Ajuntament de València. Meriton Holdings ha demanat una pròrroga de l’ATE per a poder iniciar un projecte per a construir el Nou Mestalla.

No obstant això, al llarg d’estos mesos Sandra Gómez no ha acabat de confiar en les intencions de Meriton Holdings. Cal recordar que, en la reunió amb Ximo Puig del passat mes de març, Anil Murthy va presentar-se sense cap paper ni projecte per a concloure les obres del nou estadi. Hui, Sandra Gómez ha comentat en Les Notícies del Matí d’À Punt Mèdia la seua visió i la idea que tenen des de l’Ajuntament sobre este problema que afecta al València CF i a la ciutat.

Dins de les competèncias de control a l’Ajuntament, emetrem un informe, i si no hi ha pas endavant, direm que no aconsellem a la Generalitat prorrogar 5 anys l’ATE. No és actuar contra el ValenciaCF, és defensar la ciutat i el ValenciaCF.

L’Ajuntament de València vol garanties

D’esta forma, la vicealcaldessa confirma la importància que suposa per a la pròrroga de l’ATE que Meriton faça un pas endavant i siga capaç de presentar un projecte que puga convéncer a totes les parts. A més, és necessari que tot quede ben signat amb unes garanties on s’estipule que es farà.

La intenció de Meriton Holdings és prorrogar l’ATE cinc anys. El Nou Mestalla ha causat molts problemes a les institucions valencianes, perquè Meriton Holdings va prometre que acabaria l’estadi en la temporada del centenari. No obstant això, les obres continuen parades des de l’any 2009 i encara no se sap quan tornaran a reactivar-se.