ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sandra Gómez presenta un mapa de la València del futur on apareix el Nou Mestalla

Per Marc Santiago · 09 Maig, 2023

Sandra Gómez, actual vicealcaldessa de València i responsable d’urbanisme, ha presentat esta matí una il·lustració del mapa de la ciutat del futur on apareix el Nou Mestalla acabat.

Gómez lidera la llista del PSOE-PSPV per a l’alcaldia de la ciutat per a les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el 28 de maig, i en relació amb el seu programa electoral ha presentat una il·lustració que reflecteix el que serà la València del futur i on ha aparegut l’estadi del Nou Mestalla en ell. La curiositat ha estat que el disseny que té l’estadi en aquest mapa és el disseny antic presentat l’any 2006 pel president d’aquells anys, Juan Soler. A més que l’actual estadi de Mestalla no apareix al mapa.

 

“De la mà de la il·lustradora Virgínia Lorente hem volgut reinterpretar el mapa de la ciutat del Partit Socialista per a les eleccions de 1979 i que es va convertir en la icona amb el qual els municipis democràtics i la València de Ricard Pérez Casado va consolidar els projectes en els quals hui reconeixem el millor d’aquesta ciutat”, declarava Sandra Gómez.

Si bé cal recordar que el passat mes d’abril es va aprovar al ple municipal les noves fitxes urbanístiques i el pla d’adequació ambiental que substituïen l’ATE, encara no hi ha hagut consens entre les dues parts involucrades, tant el València CF com l’Ajuntament de València, per tant, les obres encara no ha pogut ser reiniciades i l’esquelet de l’estadi segueix estant ahí.

Ningú sap quan hi haurà un acord ni quan començaran les obres altra vegada, però el que està clar és que els aficionats estàn cada vegada més farts del tema, perquè el que no pot ser és que un equip com el València CF estiga en la situació que està ara mateix i que, damunt, hi haja aquesta polèmica amb el possible futur estadi durant tant de temps.