La millor informació del ValènciaCF en valencià

SAMUEL LINO: “Espere fer molt feliços als aficionats del València”
,

SAMUEL LINO: “Espere fer molt feliços als aficionats del València”

COMPARTIR

El València ha arribat a un acord amb l’Atlètic de Madrid per a la incorporació de Samuel Lino. El futbolista brasiler arriba a la Capital del Túria en qualitat de cedit i espera fer una bona temporada i aconseguir bons objectius amb Gennaro Gattuso. Després de fer-se oficial el seu fitxatge, Lino ha atés als companys de VCF Mèdia en una xicoteta entrevista. 

És per a mi un pas molt gran. Estic molt feliç de ser ací al València CF, en un gran club. És una oportunitat molt gran per a començar en el futbol espanyol. Estic molt feliç. A València segur que repetisc el que feia. Espere que conquistem moltes coses, molts números bons.

He estat poc temps en l’Atlètic, però he aprés algunes coses. Ara, amb Gattuso, segur que puc aprendre moltes coses amb ell, amb el seu cos tècnic i amb tot l’equip. Estic molt content de treballar amb un entrenador del seu nivell.

Vaig parlar amb Fran molt abans de vindre a València. Sempre va parlar molt bé de l’equip i de la grandesa del Club, de l’estadi i de l’afició. Són moltes coses bones. Em va dir que era una afició molt calenta i espere portar molta felicitat als aficionats del València.