ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Samuel Lino assegura que la confiança serà clau per evitar el descens

Per Joan Marc García · 19 Abril, 2023

El jugador del València Samuel Lino ha assegurat que per aconseguir guanyar aquest diumenge al camp de l’Elx, i en general per poder aconseguir la salvació, a més d’estar units com assegura que ho estan, els cal alegria, confiança i un resultat positiu que els espente cap amunt.

El brasiler es mostra confiat de cara al partit d’aquest diumenge al Martínez Valero i ha assegurat  als micròfons de VCF Media que units aconseguiran sortir d’aquesta situació: “És important estar junts, units. El vestidor està tancat. És difícil i tots ho sabem, però estant junts podem sortir d’aquesta situació i arribar a posicions més altes a la taula”.

Lino va assegurar que encara que l’Elx ja no tinga quasi opcions de salvació serà un rival molt difícil, i va agrair que prop de dos mil seguidors els acompanyaran ala ciutat alacantina: “És molt important aquest suport per a nosaltres. Cal agrair tot el suport que ens dóna l’afició. Ells no mereixen això”, va assegurar amb referència a la situació de l’equip.

A més, aquestes declaracions han arribat en un moment marcat per la polèmica arbitral, després de l’actuació de l’àrbitre Del Cerro Grande el passat diumenge a Mestalla davant el Sevilla, quan no va pitar un penal clar a favor del València per unes mans de Fernando. Lino s’ha referit a l’arbitratge: “Que no ens donen, però que no ens lleven. Està sent complicat”.

Cal millorar l’eficàcia atacant

L’extrem brasiler va dir que han de donar “una mica més” cadascun dels futbolistes, i va apuntar que la qüestió principal que han de millorar és l’eficàcia atacant.

“Estem fallant en la definició. Estem parlant molt amb l’entrenador i crec que estarem millor. És molt important per fer més gol i fer més punts. Estem fent gols als entrenaments i ara ho hem de traslladar als partits, quan millorem aquest detall sortirem d’on som”, va augurar el jugador brasiler.