Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Samu Castillejo: “Vaig demanar anar al partit davant Osasuna, perquè és molt important ajudar fora del camp”

Per Pablo Marquez · 26 Octubre, 2022

Samu Castillejo s’ha recuperat de la seua lesió. El davanter del València ja està disponible per a Gattuso i podria jugar el pròxim dissabte a Mestalla en el partit davant el FC Barcelona. Durant estes setmanes de baixa, el club che a trobar a faltar al jugador.

Esta vesprada, Samu Castillejo ha atés als companys de DAZN a través de Twitch. El davanter andalús ha repassat l’actualitat valencianista i ha explicat per què va viatjar al partit davant Osasuna quan estava lesionat i no podia participar.

Partit davant Osasuna

Vaig demanar viatjar al partit contra Osasuna estant lesionat. Considerava que era un partit molt important. Dins del camp ens agrada ajudar a tots, però fora també és important.

Sensacions d’un jugador lesionat

M’he desesperat estant lesionat. Amb la meua mentalitat sempre vull estar disponible i ajudar a l’equip. Es passa molt malament estant lesionat.

La figura de Gattuso

Gattuso és igual que ho veieu el cap de setmana, des del dilluns. Viu el futbol d’eixa manera, li ha donat resultat i no tinc dubte que al València també ho aconseguirà.

Edinson Cavani

Tots escoltem a Cavani. Més en els moments difícils que en els bons. Et dona consells que has d’escoltar. Abans d’entrenar, parla. Abans del partit, parla.