Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Samu Castillejo no tornarà a Paterna mentre seguix buscant un nou equip

Per Joan Marc García · 09 Juliol, 2024

El València ja ha tornat als entrenaments per a iniciar la pretemporada. Com venim explicant, Baraja no vol que Castillejo entrene ni un sol dia a Paterna.

El club li ha transmés al jugador andalus que li dona una setmana més de vacances mentre guanyen temps per a intentar arribar a un acord per a la seua eixida. A més, sembla que si en aquesta setmana no tanca la seua eixida, el club li donarà més temps encara a Castillejo, però no tornarà a xafar la Ciutat Esportiva de Paterna.

El club ja ha iniciat un procés de negociació amb el futbolista per a rescindir el seu contracte, encara que de primeres no sembla senzill. La il·lusió de Castillejo és jugar al Màlaga, on malgrat el seu ascens a segona divisió caldrà veure si encaixa en el seu Joc net.

No obstant això, sembla que eixa opció s’allunya tal com ha informat el director general de l’equip blanc-i-blau, Kike Pérez. En una entrevista concedida fa uns dies al programa de 101TV ‘Àrea Malaguista’ va revelar que el propi jugador va parlar amb el club per a ‘deixar-se voler’. “Samu Castillejo va vindre a veure’ns el dia del Celta Fortuna. És molt complicat perquè fan la mitjana del que cobra en els últims tres anys de salari. Encara que vinga pel mínim, per 95.000 euros. Si la seua mitjana és un milió, encara que no el consumisques, et computa al límit salarial”.

Per tant, a Samu Castillejo pareix que se li tanca la porta a tornar al Màlaga. Veurem si l’extrem andalus pot trobar el més prompte possible un nou equip, i no estirar massa una operació que sembla incòmoda per a totes les parts.