La millor informació del ValènciaCF en valencià

Samu Castillejo: “El València era la meua primera opció”
,

Samu Castillejo: “El València era la meua primera opció”

COMPARTIR

El València ha presentat a Samu Castillejo a l’estadi de Mestalla. El futbolista espanyol arriba a la Capital del Túria on tornarà a trobar-se amb Gennaro Gattuso, el qual va ser el seu entrenador en el Milà. En esta ocasió, Samu Castillejo ha contestat a les preguntes dels periodistes en la seua presentació. 

La idea era jugar ací i estic molt feliç de jugar en el València. En el mercat d’hivern ja va aparéixer l’opció del València i només va faltar un acord entre els clubs. Quan es va obrir la finestra del mercat de fitxatges, la meua primera opció era el València. 

Coneix molt bé a Gattuso. Em va dir que el club treballa molt bé, com un club gran. En això estem, en fer un gran grup i aconseguir que el València arribe on es mereix. He vingut perquè és el València i tot el món vol vindre a un equip com este.

L’objectiu principal per a un club com el València és arribar a Europa i a nivell individual, ajudar a aconseguir-ho.

La figura de Gattuso

Gattuso com a entrenador és igual que jugador, molt pròxim al futbolista. Ahir vaig arribar prompte i després de passar les proves em va dir que anara a entrenar per la vesprada.

Sempre hem estat en contactes en totes les finestres de fitxatges. El míster ha ajudat per la relació que té amb el Milà. Gattuso no aniria a un club que no tinguera eixa ambició i eixes ganes de tornar a Europa.

Els companys

Hi ha molt bons jugadors i un nivell de treball molt intens. M’he sorprés del nivell tècnic i tàctic d’este equip. I jo vinc de jugar amb jugadors molt bons. Es veu que hi ha un bon grup. Gent molt jove. M’han acollit molt bé i estic molt content.