Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Samu Castillejo descarta jugar en Segona Divisió

Per Manel Rumbau · 07 Agost, 2023

Rubén Baraja va passar de les paraules als fets amb els descarts del València. El tècnic va deixar clar al primer amistós de l’equip que va de debò amb la decisió de prescindir de futbolistes. Un d’eixos futbolistes amb qui l’entrenador del València no compta és Samu Castillejo, que es suma a altres futbolistes com Marcos André, Comert i Racic. A tots ells els ho va comunicar personalment els primers dies de la pretemporada.

En el cas del futbolista malagueny, atés que va arribar fa un any sense cap cost, l’única premissa que influeix al club de Mestalla és la d’alliberar-se de la seua fitxa, situada en el segon escalafó dins dels salaris de la plantilla ché. A més, l’afició valencianista també dessitja que el futbolista abandone el club de Mestalla, després que es destaparen diferents tweets del seu germà en què criticava a Baraja i a l’afició.

Amb tot açò pel mig, el cert és que Castillejo vol seguir jugant a Espanya. I en aquest mateix context, ha aparegut el RCE Espanyol, el qual segons ha avançat ‘La Grada’, treballa juntament amb el València per un intercanvi que portaria a Martin Braithwaite a l’entitat de Mestalla i a l’Stage Front Stadium a Samu Castillejo.

El malagueny no vol jugar en Segona

Segons ha informat Domingo Ortiz, Castillejo es nega a jugar en Segona Divisió, pel qual l’opció d’arribar a Cornellà no és possible. Ara mateix, l’11 valencianista prefereix esperar opcions de Primera o d’altres lligues que li puguen convéncer més. Fa unes setmanes, el jugador va negociar amb l’Abha Club de la Lliga Professional Saudita per signar per ells i posar rumb a l’orient mitjà, però les negociacions no van acabar per tancar-se.