Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Samu Castillejo denúncia a un aficionat del València per un tuit

Per Joan Marc García · 03 Septembre, 2023

Un dels embolics de l’estiu va arribar a la seua fi l’últim dia de mercat. Samu Castillejo, l’últim dels descarts de Baraja que encara no havia eixit del València, va fitxar pel el Sassuolo italià mitjançant una cessió amb una opció de compra de 250 000 euros pel jugador malagueny.

Cal recordar que Castillejo ha anat rebutjant al llarg del mercat ofertes d’Aràbia Saudita o de la MLS dels Estats Units per tal de deixae Mestalla. El jugador va desestimar no fa molt una oferta del Al-Khaleej saudita que li duplicava el seu salari al València, de manera que aquest podia arribar a guanyar 5 milions nets en dos anys més un 1 milió en bonus. No obstant això, el jugador va desestimar l’opció perquè volia la compensació econòmica del club de Mestalla per la rescissió de contracte, fet que ha provocat que l’afició s’enfadara molt amb el jugador. 

L’afició valencianista va mostrar el seu malestar amb el futbolista quan es van destapar una sèrie de tweets antics del germà del futbolista on es pot apreciar com criticava al seu dia Rubén Baraja, al·legant que es tractava d’un tècnic que “no està ni per a primera regional”. Així mateix, també es revelaren alguns tweets on José Castillejo es burlava sobre el càntic “València som nosaltres”.

Ara, Samu Castillejo ha denunciat a través d’Instagram a un aficionat del València per un tuit, on el futbolista ha expressat: “Amagar-te darrere de les xarxes i dessitjar algunes coses a vegades no ix bé. Denunciem, jo ja ho he fet”.