La millor informació del ValènciaCF en valencià

Samu Castillejo acaba l’entrenament amb unes molèsties en el muscle
,

Samu Castillejo acaba l’entrenament amb unes molèsties en el muscle

COMPARTIR

Samu Castillejo ha acabat l’entrenament tocat i amb molèsties en el muscle esquerre. En la part final de l’entrenament d’esta vesprada, el nou fitxatge del València va ser al sòl amb la mala fortuna d’emportar-se un fort colp en el muscle que el va obligar a retirar-se durant uns minuts del terreny de joc mentre els metges li subministraven el gel i l’esprai miraculós.

Samu Castillejo estava realitzant un bon entrenament. Gattuso li ha situat com a extrem esquerre, i a pesar que ha d’anar acostumant-se a la dinàmica de l’equip, se li ha pogut observar tota la qualitat que té a les seues cames. En eixe mateix equip en el qual estava, Rivero  com a porter, en defensa estaven situats Gayà, Paulista, Mosquera i Thierry, trivote per a Lato, Racic i Yellu, mentre que Marcos André i Guedes acompanyaven al ja mencionat Samu Castillejo.

En el seu lloc va entrar Fran Pérez, que va tindre molt pocs minuts durant aqueix partit, igual que Rubén Iranzo i Facu. Per contra, Mosquera i Yellu sí que van tindre un major protagonisme.

El malagueny va poder tornar al verd, encara que de manera constant es queixava de l’esmentat muscle. En pujar autobús, també va ser vist amb gestos de dolor, encara que no se li ha arribat a dislocar el muscle encara que eixa va ser la seua primera sensació, segons ha pogut saber Blanquinegres.