Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Sampaoli parla de l’arribada de Januzaj al VCF

Per Vicent Burguete · 21 Gener, 2023

El mercat d’hivern va avançant i, davant la situació de la plantilla, el València Club de Futbol continua buscant alternatives per a reforçar les posicions necessàries per afrontar aquesta segona mitat de temporada en la qual l’equip haurà de fer front a la delicada situació en la lliga i a la competició fetitxe dels últims anys per al club: la Copa del Rei.

Una de les principals peces del trencaclosques es troba a la banda dreta, ja que cal trobar un jugador que suplisca l’absència de Samu Castillejo, que va patir el passat 6 de gener una fractura de l’extremitat discal del radi a la seua monyica esquerra. Esta lesió apartarà a Samu Castillejo dels terrenys de joc durant un temps considerable i, donat que estava sent un jugador important per a Genaro Gattuso, el tècnic necessita un reemplaçament.

Esta peça, fins fa uns dies, semblava tindre noms i cognoms: Adnan Januzaj. El jugador belga, actual jugador del Sevilla FC, no està disputant pràcticament minuts al conjunt hispalense i el Sevilla està disposat a donar-li eixida en este mes de gener.

La secretaría tècnica del VCF, davant la situació actual del club, creia trobar en Januzaj la solució per reforçar la banda dreta, però quan tot pareixia encarat van sorgir algunes disconformitats, sobretot des del punt de vista econòmic, que han allunyat al belga de la Capital del Túria en qüestió d’hores.

Davant este escenari, l’entrenador del Sevilla FC, Jorge Sampaoli, va ser preguntat per la situació d’Adnan Januzaj i va fer la següent declaració:

“Fins ara, m’havien dit que estaven avançades les negociacions, però no tinc una referència… Hui comptem amb el futbolista perquè no hi ha cap decisió, més enllà que em van comentar que estava molt avançat i quasi fet“.

Davant aquest escenari de total incertesa, soles queda esperar i veure si ambdues entitats tornen a trobar punts en comú o, per contra, el València aposta per altres alternatives i du a terme la incorporació d’un extrem dret.