+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Salvo: “Tots els valencianistes haguérem signat estar a 8 punts del líder. És per a estar satisfet”

Per Blanquinegres · 02 Març, 2015

El president Salvo, que demà partirà cap a Singapur, ha sigut el primer protaginista a l’informtiu oficial a la VCF Ràdio.

 

Amadeo Salvo ha volgut ser l’home que ‘estrenarà’ els espais informatius de VCF Ràdio, ahir. Per inaugurar este espai reservat als valencianistes de tot el món, el president executiu del Club blanquinegre ha passat per una amplia entrevista conduïda per Rovira i Gonzalo Naya on sense cap impediment l’home fort als despatxos situats a la Plaça de l’afició ha repassat l’actualitat del primer equip, renovacions, afició, social, estadi, acadèmia i molt més.

Ahir a Mestalla, el València CF posava per primera volta un servei radiofònic. Al respecte d’esta estrenar, el president ha qualificat com “molt bonic, amb un Mestalla ple, amb bon futbol. un començament esperançador”.

Entrant en matèria de primer equip. Salvo ha recalcat que la Champions és la meta d’esta VCF. “Era l’objectiu prioritari que vam marcar a principi de temporada. Hem de treballar per lo menys per complir els objectius. Queden encara 13 partits i cal anar en molta cura perquè pot passar de tot, lo bo o lo pitjor”. L’equip comptà amb més de 20 cares noves respecte la temporada passada, un aspecte en el que Salvo entén que hi hagen moments de menys esplendor de joc. “Este grup esta format per molts jugadors que competeixen per primera volta en la Liga espanyola, però hem de mantindre l’exigència”. Finalitzant a este aspecte, el cap del VCF ha llançat un titular molt sucós mostrant-se molt satisfet per vore este jove grup a tan sols 8 punts del líder, un aspecte que no es produïa des de la 2007-08 amb Quique Sánchez Flores a la banqueta, al mateix temps que afegia que “cal continuar amb el treball fet fins ara”.

El partit de diumenge, “serà un partit molt difícil” tot i que Salvo demà farà camí cap a Singapur. Parlant més sobre el gran partit de diumenge pròxim, “juguem davant el campió de la Liga on les seues opcions de títol estan intactes, a 5 del Barça i 6 del Madrid. No és un partit definitiu, si guanyem tindríem dos punts, si perdem serien 4 de diferència i encara quedaria molt”.

Este VCF, que des de que començarà la temporada va trencant reptes i rècords a parts iguals, enganxa de nou a l’afició blanquinegra, un aspecte que el president Salvo no ha volgut deixar passar agraït de que cada volta l’estadi de Mestalla mostre una cara més saludable per al futbol, amb les graderies plenes de nou. L’afició esta molt clavada amb el seu equip, l’estadi cada volta esta més ple.

Tractant els assumptes més allunyats del futbol, de la pilota, Salvo ha assenyalat el bon funcionament de treball entre Meriton i la gent que ja estava dins del València CF. Salvo ha reconegut el VCF com una empresa, amb gent molt competent dins del consell d’administració. “La gent esta molt contenta, per a ells el València és una joia, volen respectar el club en tot, preservar el sentiment d’identitat, cultural, de llengua. Meriton vol reclutar valencianistes i de segur en uns any, el València serà el club més reconegut a Singapur per davant de mític i típics com el Manchester i Liverpool”.

Altre tema on el president s’ha banyat parlant ha sigut al voltant de les renovacions dels contractes del jugadors que actualment formen part del planter de VCF. El primer nom que s’ha posat sobre la taula ha sigut el de Gayà. Respecte l’actualitat que envolta al jugador de Pedreguer, Amadeo Salvo s’ha mostrat “cansat”. De la resta de noms, el president ha confirmat que s’han posat en contacte amb tots, en persona. “El nostre objectiu és tindre tot tancat entre gener i març”.

Continuant amb els temes més allunyats del futbol, el tema del repartiment dels drets televisius, Salvo ha mostrat la postura que adoptarà el VCF dins d’esta negociació. “Volem estar amb la majoria”. La millor idea que barallen els club que lluiten per un repartiment més just i equitatiu, és fer un 50% del paquet entre tot el col·lectiu de la Lliga, i l’altre 50, dividit en un 25% per mèrits socials, que compren repercussió, abonats… i l’altre 25% per mèrits esportius”. L’estadi que descansa a l’avinguda de les Corts Valencianes també ha sigut protagonista. Salvo ha reafirmat el que es una obvietat ja, l’estadi serà una realitat al 2019. L’únic contratemps que s’ha indicat ha sigut al voltant de les funcionalitats d’un estadi projectat per al 2005 i desfasat actualment 10 anys després, per lo que el des d’el club blanquinegre es lluita per oferir un estadi dinàmic, modern per als propers 20 anys sense fer cap variació o reforma.

Per últim, l’Acadèmia GloVal ha tingut el seu espai reservat a l’entrevista. Una acadèmia que en molt poc de temps ja ha començat a donar els seus fruits, cimentant-se com una de les millors pedreres de futbolistes a Espanya, a Europa i del món en poc més d’un any. “En paterna estem treballat dia a dia, invertint en tecnologia, metodologia, entrenadors, cuidant als nostres xiquets, donant oportunitats a molt jugadors”. Tancant esta entrevista el president ha assenyalat que “ara els xiquets tenen un somni, ser jugadors de futbol i ser jugadors del València CF”.