+  SOCIAL  

Salvo no aclarix encara la seua decisió

Per Blanquinegres · 29 Novembre, 2014

El president blanquinegre no aprofita els actes del dia d’ahir per tractar de resoldre el dilema de la seua continuïtat.

 

Sense cap tipus de declaració, així va transcorre el agitat dia social-publicitari d’ahir. Mencionem el que no haguera cap tipus de paraula perquè el valencianisme viu pendent d’un simple “continue”, una paraula màgica que com una clau mestra obriria la porta de la continuïtat d’Amadeo Salvo com a president del València CF, junt amb la nova corporació màxim accionista, Meriton, que agafarà el relleu de la Fundació VCF, el proper dilluns 1 de desembre, convertint-se 356 dies despès en la força de la societat amb més del 70% dels títols.

Tot fa indicar que Salvo acceptarà l’oferta de Peter Lim de continuar lligat al Club blanquinegre, però no en llarga durada. El president actualment, no pot abandonar la seua empresa familiar sense més, seria un canvi massa gran per a una empresa que ha patit un gran creixement a l’exterior de Espanya en el desenvolupament de components electrònics.

Per tant després del silenci d’ahir, tot fa indicar, que a la Junta Extraordinària de dilluns proper, l’enigma quedarà resolt per a be, com pareix o malauradament amb l’adéu del president que més a lluitat i vetllat per els interessos del València CF en els últims 10 anys.