+  SOCIAL  

Salvo: “Hui tenim un Club millor, més modern amb futur”

Per Blanquinegres · 20 Novembre, 2014

La Junta general d’accionistes del València CF va donar començament amb la compareixença del president Amadeo Salvo. Abans de tot açò, la veu del valencianisme, Josep Rovira, va sonar a la sala Amparo Iturbe per recordar a tots el presents amb un emotiu vídeo el creixement del Club i el canvi produït entre afició i entitat en busca de tornar al seu lloc. Amb la veu del valencianisme, el vídeo acabava amb un clar missatge per a accionistes i afició, Junts HEM TORNAT.

Les paraules del president blanquinegre continuaren encaminades a fer un repàs de la passada temporada, tractant tots el temes, social, esportiu, econòmic… Abans de tot el repàs, Salvo va voler esclarir el perquè no es podia informar de tot el que succeïra a l’interior del Palau de la Musica de València.

En matèria social, Salvo va premiar la unió de tot el valencianisme davant un procés de venda titlat com transparent. Un procés de venda que ha alçat massa dubtes al voltant, un dubtes que des d’el consell presidit per Salvo no s’entenen. Encara tot, l’afició es troba quasi dos hores abans de cada partit fent costat a l’equip. El treball amb les penyes. “Sol va totes les setmanes a 3-4 actes tot ple de xiquets”.

A la lectura de la passada temporada, en el que es refereix en joc, l’adjectiu va ser: Roïn. “Entrarem sense voler ser com un elefant entrant a una terrisseria, però després els resultats es van vore”. Davant els canvis produït des de la passada temporada les previsions s’han vist millorades després de reduir el preu d’un planter que era car. Davant de tots els canvis, Salvo ha reconegut haver comes errors. Malgrat els errors, el club ha sabut refer-se, així les dades ho confirmen. “La realitat es que no tenim competició europea i ens minva en il·lusions i econòmicament”. Tot i això, prop de 38.000 abonats s’han unit a la família blanquinegra per ajuntar-se a Mestalla cada 15 dies. Un punt al que Salvo ha fet polsar l’orgull de ser valencianista, ha sigut quan ha anunciat que segons la Federació de Futbol Espanyola, l’Acadèmia GloVal, és la de millor gestió a Espanya. Continuant fent referència a l’Acadèmia, la inversió en els joves ha augmentat un 60% respecte la temporada passada.

En matèria comercial, Salvo va congratular-se per el canvi en el que encara es troba submergit el club de Mestalla. Malauradament però, “cap multinacional ha volgut estar en nosaltres perquè, no s’els ha cuidat”. Una dada donada per el president ha sigut que en els últims anys cap multinacional ha volgut estar amb nosaltres més de 3 anys consecutius. Per donar-li la volta a este situació, Mestalla s’ha adaptat per cobrir les necessitat de tots aquells que volen formar part de la marca VCF. “Canviar l’aspecte de Mestalla, que pertany a la nostra marca. Els nous Hospitalities, es van amortitzar en un any, i es podrà guanyar diners. Cuidar al que paga”. Respecte el nou Mestalla, Salvo ha dit que per al centenari del Club, el VCF jugarà a l’avinguda de les Corts Valencianes.

L’últim tema, l’econòmic, s’ha fet un treball dur, en moments sense cap euro. En paraules de Salvo: “Deute hisenda 10.600.000 menys, 3 milions menys de deute bancari, tresoreria, +5 milions”. “El VCF ja no li deu diners a ningú, només als seus creditors. Que ningú diga a parit de l’1 de desembre que el VCF deu quelcom de diners”. Dins d’esta partida s’ha fer referencia sobre enrevessats assumptes com és el de Porxinos o el solar del Nou Mestalla. “Porxinos és un tema de responsabilitat, brutal. A hores d’ara, esta totalment solucionat”. Tot i això, el València com a entitat encara tot resolt, es juga vora 160 milions d’euros.

A la conclusió, Salvo tancat amb un esperançador missatge cap a tot el valencianisme. “Hui tenim un Club millor, mes modern amb futur, on caben tots des de l’opinió i el respecte. Hem de traspassar l’amor per el VCF als nostres fill”.