+  DECLARACIONS  

Salvo: “Hem de ser un equip exemplar”

Per Pere Alapont · 20 Gener, 2015

El president del València, Amadeo Salvo, ha fet unes declaracions per a VCFplay en les quals ha tractat el tema de la Curva Nord i l’exhibició de símbols dins la grada que ocupa aquesta. Salvo ha sigut ben clar a l’hora d’afirmar que “no es va a permitir l’exhibició de símbols que no estiguen acceptats per les forces de seguretat de l’estat i per les autoritats”. “No anem a ser tolerants en cap acte que supose una publicitat negativa per al València i beneficiosa per a uns pocs”, ha declarat.

El president ha recordat que la grada d’animació jove “està per a animar” i que “ningú vol que tinga cap vincle amb ideologies polítiques”. Altre dels aspectes als quals s’ha referit Amadeo Salvo també està reconegut dins de l’anomenat GloVAL Respect, i no és altre que el de respectar al rival i al col·lectiu arbitral en cada partit.

En referència al partit de diumenge contra el Sevilla, el màxim mandatari ha dit que és un partit “importantíssim” i “preciós per a l’aficionat”. “S’ha de gaudir de l’espectacle i l’aficionat ha de centrar-se a animar el seu equip i ser tolerants amb el rival”, ha recalcat el president.

Per últim, Salvo ha fet una valoració positiva del que ha sigut el València 2014-2015 fins a aquest moment. “Tenim l’equip més jove, un bloc nou i un projecte nou. Veient la puntuació a la classificació podem afirmar que el balanç fins ara és positiu”, ha manifestat.