+  DECLARACIONS  SOCIAL  

Salvo: “És un tema personal, tot depèn de mi”

Per Blanquinegres · 21 Novembre, 2014

A la fi de la Junta General, el president blanquinegre va repassar en resum el que per a ell havia sigut la junta, a més de no donar resposta si seguirà com a president del Club o no.

 

Pocs minuts de la fi de la Junta General d’Accionistes celebrada al Palau de la Musica, Amadeo Salvo, president del València Cf va atendre als mitjans de comunicació presents.

En mode de resum, Salvo va dir que s’havia trobat una junta  “de molt de nivell, molt tranquil·la i molt respectuosa”. Una Junta on tots han siguts escoltats, i on tots els accionistes han pogut tindre coneixement de les dades econòmiques, social de l’entitat mitjançant la memòria.

Aprofitant la presencia del president i davant la nul·la claredat amb la seua continuïtat al capdavant del Club, Salvo no ha volgut donar solució a l’enigma. La setmana que ve, pareix ser la setmana on l’empresari tancarà el tema, amb dues solucions, continuïtat o fi a la seua etapa dins del VCF. “El suport de l’afició i dels accionistes es per a que continue, però és un tema personal. La decisió depèn de mi”. Davant la possibilitat de ser empleat de Meriton, Salvo diu no contemplar eixa possibilitat. Sense aclarir-ho, Salvo tancava la nit dient que ni Peter Lim sap al 100% la seua intenció.