+  ACTUALITAT  SOCIAL  

Salvo contesta a Zorío

Per Blanquinegres · 08 Octubre, 2015

En la nit d’ahir Miguel Zorío va ser el convidat al programa Deportes con Julio Insa. El responsable de la plataforma ‘Marea Valencianista’ va xarrar junt al presentador, el mateix Julio Insa, al voltant de la seua aparició per tal de fiscalitzar els moviments de Meriton dins del VCF i la denúncia interposada a tres bandes cap a; Peter Lim, Jorge Mendes i Amadeo Salvo.

El punt àlgid de la nit va arribar quan Amadeo Salvo, denunciat pel Senyor Zorío, va entrar via telefònica com al·ludit al programa. Per primera vegada des de que marxarà del Club, Amadeo Salvo va tornar a mostrar eixa imatge de que ningú és qui per tal de tacar la seua persona.

 

Quan va aparèixer Lay Hoon creia que el Senyor Zorío anava a deixar de dir tonteries i bestieses, però encara segueix i ja està bé. El senyor Zorío segueix embrutant el nom del VCF i crec que ja està bé, no es pot consentir. Busca protagonisme i algo més.

Zorío parla de centenars de milions com si fora un expert i maneja una empresa de menys de 1M € amb 5 treballadors.

Zorío és tan poc intel·ligent que tinc proves i ell mateix m’enviava WhatsApps que els tinc.

Només he vist a Zorío una volta al meu despatx, quan va parlar de ISG.

El que ha de fer Zorío és anar-se’n d’una vegada. Vostè ens sobra. Som milions de valencianistes i un menys no es notarà.

Si vostè vol fer alguna cosa al VCF parle amb el senyor Lim.

Li recorde que nosaltres no vam vendre el VCF, va ser el banc. Zorío va provocar la venda del VCF de la qual es queixa utilitzant a 2 testaferros per anul·lar l’aval. Tinc WhatsApps que ho demostren.

Quan vostè va entrar en el VCF el deute era la mateixa de quan va marxar.