Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Salim Amallah és sancionat pel seu club i pot afavorir al VCF

Per Vicent Burguete · 24 Desembre, 2022

El nom de Selim Amallah ha sigut vinculat al València Club de Futbol durant estes últimes setmanes després de botar a l’aparador a la Copa del Món 2022, i és que el migcentre marroquí ha aconseguit fer unes notòries actuacions als set partits que ha disputat en la seua selecció a la màxima competició a nivell futbolístic.

Davant la situació actual del València Club de Futbol, el club ha d’aconseguir reforçar l’equip de la millor forma possible en un context econòmic delicat, per això ha d’estudiar encara més qualsevol opció que estiga damunt la taula abans de prendre qualsevol decisió. Una d’estes opcions que poden ser assequibles per a l’equip és la d’Amallah, ja que es troba a una situació crítica i, a més, favorable a nivell contractual per a la seua eixida de l’Standard Liège.

El jugador marroquí es troba a una situació molt delicada al seu equip després de disputar el Mundial, i és que Pierre Locht, president de l’Standard de Liège ha dit que l’equip no donarà oportunitats de jugar a alguns jugadors quan tenen la intenció de marxar-se del club.

El president del club belga ha fet la següent declaració:”Hem decidit que Selim Amallah jugarà amb l’equip reserva del club, com altres tres jugadors. I no farem res per a augmentar el seu valor de mercat“.

En enfront d’esta situació crítica entre el jugador i el club, el VCF haurà de decidir si pot aprofitar-se més prompte que tard, ja que des de Bèlgica s’apunta al fet que són diversos els equips de la lliga espanyola que estan interessats en el migcampista marroquí.