ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

S’activa una de les operacions per a presentar oferta a Peter Lim

Per Blanquinegres · 27 Maig, 2023

Fa unes setmanes coneixíem que tres empresaris i fons d’inversió es trobaven estudiant amb detall presentar-li una oferta a Peter Lim per a fer-se càrrec de la totalitat de les seues accions. Pedro Morata ha detallat en Ràdio Marca València l’opció “d’or” per a la possible venda de Lim.Un dels majors interessats en presentar una oferta de compra a Peter Lim es un fons d’inversió que es troba entre el top 10 mundial, té experiència en l’esport i no ha fet una oferta encara, segons ha informat Ràdio Marca València.

Pedro Morata ha informat que no es tracta d’una operació que ha buscat el fons d’inversió, sinó que aquesta ha sigut presentada per algú conegut en el món del futbol, que té interés que l’operació es realitze.

Va haver-hi una reunió al mes setembre i una altra el 15 de febrer, a ella va acudir una persona clau que té relació directa amb el fons d’inversió. El fons d’inversió es troba estudiant un dossier, que ja ha sigut enviat al project manager. Estan estudiant l’oferta a Washington, segons ha informat Pedro Morata.

Esta setmana passada es va activar l´operació i podem informar que els directius que estàn en Washington tenen planificat en els pròxims dies realitzar l’informe per a decidir si finalment presenten o no una oferta. Si finalment el València aconsegueix la permanència en primera divisió serà un argument a favor perquè finalment este fons d´inversió presente una oferta a Peter Lim.