+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

S’activa el Pla B a Enzo Pérez

Per Alex Chardí · 26 Agost, 2014

El temps per tancar la incorporació d’Enzo Pérez s’acaba i el seu fitxatge està en estat crític. El Benfica no vol afluixar les seus pretensions d’exigir els 30 milions que havia marcat Vieira com el preu d’Enzo en un compromís amb la seua afició, la qual està dolguda davant la venda dels millors jugadors de la plantilla i que els recanvis no estan complint les expectatives. I, a pesar d’haver incorporat a Samaris, la lesió de Ruben Amorim ha canviat tots els plans de nou.

Peter Lim no està dispost a pagar 30 milions per un jugador amb el qual ja hi havia a un acord per 25 milions, i que ara el Benfica es desmarca d’este acord deixant al magnat, al València i al jugador (que tenia unes ganes boges de jugar a Mestalla) amb el cul a l’aire.

El VCF davant la posició d’enrunament del Benfica ja té damunt de la taula diverses opcions de jugadors de qualitat que marcarien diferències en el centre del camp valencianista. Els jugadors plantejats són de diversos perfils per tractar de donar més solucions al centre del camp i es valorarà quin tipus de jugador seria l’ideal.

Si en les hores més immediates no canvia la situació d’Enzo Pérez, el VCF atacarà amb el pla B.