ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

S’acosta Pires, s’allunya Arambarri

Per Blanquinegres · 13 Agost, 2021

L’aprovació de l’entrada del fons d’inversió CVC en La Lliga ha reactivat el mercat en el futbol espanyol, que s’estava caracteritzant durant aquests dos mesos per ser el que menys diners gastava per a la incorporació de futbolistes.

En clau valencianista, l’acord oxigena les arques del club fins al punt de poder inscriure a Alderete i tindre l’opció de fitxar jugadors per a acabar de confeccionar la plantilla. La realitat abans d’aquest acord era ben diferent: o venia futbolistes o era inviable incorporar uns altres.

En aquest nou escenari, el club de Mestalla ha intentat acudir a les oficines del Getafe CF per a emportar-se a Mauro Arambarri, jugador pel qual sospira Bordalás des de maig. Les cartes estan damunt de la taula des de fa mesos, i en la capital s’és conscient de l’interés ferm del València CF per l’uruguaià. No obstant això, l’equip presidit per Ángel Torres ha tornat a denegar qualsevol tipus d’acostament per Arambarri, per la qual cosa els valencianistes ja han activat altres opcions de mercat.

Segons informa Roberto Ferriol en Plaza Deportiva, el València CF està apostant fort en les últimes hores per Gabriel Pires, exjugador del CD Leganés. El brasiler (amb passaport comunitari) agrada molt en el València CF i el seu club d’origen, el Benfica, vol traure-li aquest estiu, per la qual cosa l’opció guanya moltes paperetes.

La seua adaptació a Portugal no ha sigut tan senzilla a causa d’una lesió greu que va tindre en el genoll (lligament creuat) i una estranya molèstia en la vista que li feia mirar doble. De fet, aquesta temporada ha comptat per a l’entrenador del Benfica però només ha disputat 1736 minuts en els 32 partits que ha jugat. Sens dubte, una operació que es podria donar.