Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FITXATGES  

S’acaba el termini per fitxar un recanvi de Garay

Per Blanquinegres · 15 Març, 2020

Després que la Lliga li aprovara l’autorització al València CF per a incorporar un recanvi de Garay, el pròxim divendres 20 de març s’acaben els quinze dies hàbils que tenia el club de termini. Però el València CF, segons ha informat Las Provincias, no fitxarà a ningú.

Amb la greu lesió d’Ezequiel Garay, el club blanc-i-negre es va aferrar a l’article 124.3 del Reglament de la RFEF, que diu que es pot “autoritzar excepcionalment” la incorporació d’un futbolista, quan un de la plantilla siga baixa per malaltia o lesió amb un període d’inactivitat per temps superior als cinc mesos. Sempre que “la inscripció del futbolista substitut no requerisca l’expedició de Certificat de transferència internacional”, és a dir que no tinga contracte o que jugue a Espanya.

A partir d’aquesta condicionant, isqueren molts noms, però cap aplegarà a vestir la samarreta del rat-penat. Ni Salisu, ni Feddal, ni Aridane, ni Javi Sánchez, ni Juanpe. Ni fins i tot serà possible la tornada anticipada de Jorge Sáenz, que viu a l’ostracisme a Vigo -no va convocat amb el Celta en 7 dels últims 8 partits-.

Si la situació del Coronavirus ho permet, quan es reprenga la competició domèstica, Celades haurà de fer front a les 11 jornades restants amb poques opcions a la defensa. Gabriel Paulista és fixe, però amb la desastrosa temporada de Diakhaby i Mangala, només queda Hugo Guillamón per a completar la línia defensiva, un jove de la pedrera que només ha jugat un partit en la màxima categoria.