+  PRIMER EQUIP  

Ryan ha demanat eixir del València

Per Pere Alapont · 07 Gener, 2016

Mathew Ryan hauria demanat eixir al València en el mercat d’hivern que acaba d’encetar-se, segons han informat els companys de COPE Valencia. El jugador vol tindre minuts i protagonisme, i a hores d’ara això només ho aconseguiria amb una cessió, ja que Jaume Domènech és titular indiscutible a la porteria blanquinegra.

Des del club, però, la intenció és mantenir en les files al porter australià, ja que Diego Alves encara necessitarà setmanes per a estar al 100%, i el rendiment del meta està sent molt satisfactori quan ha d’intervenir. El problema arriba ahí, ja que per a Ryan, un porter de primeríssim nivell, els minuts que està tenint no són suficients.

El jugador ha sigut titular en els 3 partits de Copa que es porten disputats fins ara i la sensació és que així va a seguir sent, fins i tot si s’arribara a una hipotètica final. En Lliga, no obstant això, només ha completat 3 encontres, i l’últim va ser en novembre a Sevilla. La lesió que va patir entre setembre i novembre va influir molt a això i al fet que només gaudira de minuts en Lliga de Campions en la fase prèvia contra el Mónaco.