+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Rui Patricio, nova possibilitat per a la porteria valencianista

Per Blanquinegres · 15 Juliol, 2015

Nou capítol en la busqueda d’un meta, per a la porteria òrfena, de moment, del VCF amb la baixa de Diego Alves. Des d’este matí, a la ja extensa llista d’oferiments i noms, el VCF hauria preguntat per la situació del porter del Sporting de Portugal, Rui Patricio, segons fonts del diari Record de Portugal.

Les urgències son evidents al VCF per tal de tancar la incorporació definitiva del porter, una posició vital per als interessos valencianistes. Este jugador, Rui Patricio, relacionat amb Mendes i amb 27 anys compta amb l’experiència necessària per la secretaria esportiva blanquinegra.

Provocar l’eixida del meta internacional per Portugal cap al Túria obligaria al VCF ha fer una despesa ja que el jugador encara té contracte amb el seu actual equip, l’Sporting de Portugal, concretament fins el 30/6/2018. Fa uns dies, el mateix Rui Patricio, era vinculat amb la possibilitat de recalar a l’Atlètic de Madrid davant el rumors de l’adéu de Moyà. El preu que es parlava, aleshores, per al conjunt matalafer eren de 15 milions d’euros. Encara que a Portugal es parla que la seua eixida podria valdre uns 7 milions d’euros.