+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Rufete vol invertir els 15M que val Cancelo en fitxar Thauvin

Per Blanquinegres · 28 Abril, 2015

Segons ha apuntat esta vesprada, Deportes COPE València, la secretaria tècnica del l’entitat blanquinegra voldria destinar els diners per Cancelo cap a la possible incorporació de Florian Thauvin.

Fa unes setmanes, des de França es parlava de que el VCF s’havia fixat en una jove promesa al país veí, França, Florian Thauvin. Un rumor al qual va fer-se eco, Blanquinegres.com. Ara, des de la secretaria tècnica del VCF la fixació per este jugador hauria agarrat més força, ja que membres de la direcció esportiva del València han anat a vore’l jugar en directe en varies ocasions.

Segons ha contat hui l’equip de Deportes de COPE València, la successió de fets ens obliga a retornar a la setmana en la que Peter Lim va estar vivint com un valencià més. La setmana entre el partit davant el Llevant i el duel davant el FC Barcelona, el magnat de Singapur va aprofitar per tal de conèixer detalls de la planificació esportiva de cara a la propera temporada. A eixes taules redones amb actors, com el propi Lim, Salvo, Rufete i Mendes, va tractar-se l’operació Cancelo. Va parlar-se de les opcions de formalitzar la contractació del lateral portuguès a partir del preu d’eixida estipulat per Benfica. El resultat a estes concentracions va ser la d’exercir la compra per els 15 milions estipulats per el club ‘encarnado’.

A partir d’este punt comencen les diferències. La secretaria tècnica del VCF, encapçalada per Rufete, pensa que el valor real de Joao Cancelo, no és el de 15 milions. Una visió contraposada a la de Lim, Mendes i Nuno. Mentres, Rufete mateix, va comentar amb el president executiu i Nuno este punt de vista, tractant de fer canviar d’opinió al tècnic de Santo Tomé.

Novament, la figura del centre campista esquerra Thauvin apareix. La parcel·la esportiva blanquinegra pensa que per ajustar-se als terminis exhaustius del Fair Play financer, l’operació Cancelo no pot dur-se a terme si es vol escometre l’arribada de Florian Thauvin, com així desitja Francisco Joaquin Pérez Rufete. Per lo que els diners, destinats en un principi cap a Cancelo, quedarien reservats per començar a parlar amb l’Olympique de Marseille per trobar la millor proposta possible, tant per al Club propietari com per al Club interessat.

Thauvin és un jove talent esquerrà que juga per la banda dreta; i que esta temporada ha marcat 5 gols en 32 partits en la Ligue 1. És internacional sub21 per França; i equips com Juventus, Inter, Chelsea i Tottenham estan darrere d’ell. El seu preu rondaria els 15 milions, mateixa quantitat que va abonar el Marsella al Lille ara fa dos anys.