Opinió  Vicent Marco  

Rufete es rodejarà de gent de la casa

Per Blanquinegres · 23 Novembre, 2013

La idea principal és presentar un projecte professional per al primer equip, una estructura completa que s’encarregue de totes les àrees i amb Rufete com a Manager General. Per a aconseguir-ho es va a travessar per la promoció interna, i serà gent de la casa la que s’encarregue de la majoria de les funcions destinades a reforçar al primer equip.

Rufete serà el cap visible i el màxim responsable en les decisions esportives del primer equip, tot i això el de Benejúzar continuarà dirigint l’Acadèmia del València, i es convertix en la mà dreta de Amadeo Salvo en l’organigrama del VCF. La seua idea és posar a disposició del primer equip, els mateixos servicis dels quals ja disposa la cantera.

Per a començar el primer equip contarà a partir d’ara d’un nutricionista que controle la dieta del primer equip, un psicòleg esportiu (es parla de José Carrascosa), un preparador físic independent que supervise el treball dels jugadors (Miguel Villagrasa és el favorit) i una sèrie d’homes de confiança que pentinen el mercat de jugadors amb projecció. En este sentit tot apunta a què la promoció interna farà que pugen de nivell José Giménez, Ricardo Ballester i Joan Salvans. Tots tres grans professionals que dominen el mercat de jugadors jóvens. De fet Salvans ha sigut incorporat este estiu i és un home de confiança de Rufete, el mateix Salvans junt amb Giménez ja estan exercint de secretaris tècnics i es troben en Sud-Amèrica seguint a diverses joves promeses.

Sembla que de moment queden lluny els noms de Ayala, Planes o Carboni. Encara que s’ha contactat amb tots ells, la caixa del València no es pot permetre firmar-los. El retard a l’hora de presentar el nou projecte es deu precisament a totes les gestions que s’han fet amb gent coneguda, i la setmana vinent esta prevista l’esperada presentació del nou organigrama esportiu del club de Mestalla. On a banda de la promoció interna, no descartem alguna sorpresa d’última hora.