+  DECLARACIONS  SOCIAL  

Rufete: “Anem a defensar el nostre escut, la nostra història, la nostra afició”

Per Blanquinegres · 10 Abril, 2015

El València CF manté el missatge iniciat ahir al mateix moment que l’àrbitre de la discòrdia assenyalava la fi del partit, demostrant que una entitat de 96 any, no es doblega davant ningú.

 

Als micròfons del programa de la radio oficial del Club han passat Damià Vidagany i Rufete. Tot i haver passat ja un dia des d’el partit. El responsable de l’àrea de comunicació del VCF ha assegurat que “el Comitè, el que hauria de fer és comprovar perquè el VCF es queixa i no menejar tot Madrid”. Afegia dient que “el temps que passen en pensar a denunciar al Club, haurien d’utilitzar-lo en reunir-se per tal de vore com millorar l’arbitratge a Espanya”.

Des d’el Club s’ha volgut agrair el recolzament que ha trobat, no només a la premsa que es dedica en exclusiva a l’entitat blanquinegra. “El VCF vol agrair a tota la premsa que s’ha alineat al voltant d’una actuació inaudita”.

Damià Vidagany, sobre si la línia editorial mostrada ahir des d’el mateix sí del Club va ser desmesurada com s’ha insinuat des d’alguns mitjans de comunicació, el cap de premsa dels de Mestalla afirmava que l’únic propòsit del Club “és defendre al valencianisme. Si algú pensa que anem a canviar, no va a ser així”.

“La denuncia del VCF ha tingut tant d’impacte per la força del VCF i el respecte de fons al missatge, dient que l’actuació és indigna de una de les millors competicions del món”.

Atenent a les critiques rebudes per la imatge que esta oferint el Club com a institució Vidagany ha di que en cap moment va faltar al seu respecte. “Si el VCF sabera de que hi ha algú que no vol el bé del VCF ara mateixa estaríem al jutjat. Nuno en cap moment va afirmar, va dir que “si havia algú que vol tallar al VCF…””. Afegia a la fi del seu parlament que, el Club no acudirà al TAD per por a la impossibilitat de fallar a este cap de setmana.

Rufete, el manager general del Club, tampoc ha volgut deixar passar l’ocasió i com ja va fer ahir Nuno, Salvo i jugadors, no variava una àpex la versió instal·lada al Club.

“L’únic que ha fet el Club es fer queixes amb respecte. Si hi han altres clubs que poden fer-lo perquè no el València”.

En boca de Rufete però al sentiment de tot el valencianisme, s’assegurava que “açò no és un calentó, fent-li ver a la gent que hi ha una argumentació”.

La rectificació es ven cara a l’hora de demanar-les a estaments com l’arbitral. “Quan jo faig alguna cosa mal , cal reconèixer-lo per tractar de millorar, també quan les coses es fan bé, premiar-ho”.

El missatge que transmetia Rufete continuava travessant per recolzar en tot moment al jugadors que es veuen afectats per les injustícies. “Alentir als nostres jugadors que tot açò ha de unir-nos, equip i afició de cara al partit de dilluns. Es tracta de defendre allò en el que creus, ací tenim un objectiu clar i  lluitem per tot de forma respectuosa”.

L’ex jugador i actual manager general del Club, Francisco Joaquin Pérez Rufete tancava el seu parlament tractant de fer equip. “Anem a defensar el nostre escut, la nostra història, la nostra afició”