ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubiales li va oferir al València més entrades per a evitar una denúncia sobre la Supercopa

Per Pablo Marquez · 14 Abril, 2022

El pròxim vint-i-tres d’abril el València jugarà la final de la Copa del Rei davant el Reial Betis a l’estadi de la Cartuja. Eixe dia, estarà al palc el president de la RFEF, Luís Rubiales. Les relacions entre el president i el València no són bones, ja que el club valencià va mostrar el seu descontentament amb la RFEF quan va rebre molts menys diners que Madrid, Barça i Atlètic en el repartiment de la Supercopa de 2020. 

Segons ha informat SER Deportivos València, Luís Rubiales ha oferit al València CF més entrades per a la final de la Copa del Rei. A canvi d’això, el club de la Capital del Túria hauria de renunciar a presentar la denúncia contra la RFEF pel repartiment de la Supercopa. 

Rubiales parla sobre la Supercopa

D’altra banda, Luis Rubiales va participar ahir en un desdejuni amb periodistes valencians. Un dels temes tractas en eixe acte va ser la denúncia del València a la RFEF per la Supercopa. No obstant això, Rubiales va declarar que el València encara no havia presentat cap denúncia. 

No tenim cap notícia de cap demanda, només una petició dels contractes via jutjats que la Federació va entregar. Creiem que cal tractar de buscar solucions dialogades, però hui dia, no hi ha demandes. 

Esperem que no n’hi haja i pensem que hem actuat correctament. Tant de bo es reconduïsca la situació i els dirigents del València s’assegueren a dialogar que és el que ens agradaria.