Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubiales és suspés del seu càrrec

Per Blanquinegres · 26 Agost, 2023

El colombià Jorge Iván Palacio, president de la Comissió Disciplinària de la FIFA, ha acordat, fent ús de les facultats atorgades per l’article 51 del Codi Disciplinari, la “suspensió provisional” del president de la Real Federació Espanyola, Luis Rubiales, “de tota activitat relacionada amb el futbol a nivell nacional i internacional”.

“Aquesta suspensió, que serà efectiva des del dia de hui, s’estén per un període inicial de noranta dies i mentre es tramita el procediment disciplinari obert per esta Comissió Disciplinària contra el Sr. Luis Rubiales dijous passat 24 d’agost”, indica en un comunicat el màxim organisme del futbol mundial.

La suspensió arriba un dia després que Luis Rubiales anunciara en l’Assemblea General Ordinària de la RFEF, celebrada en Las Rozas, que no anava a dimitir, després de justificar el que va ocórrer en la final del Mundial femení, en la qual, en la llotja, es va emportar les mans als genitals en acabar el partit i en la cerimònia de lliurament de medalles va besar en la boca a la jugadora Jenni Hermoso. Rubiales va assegurar que va ser un “bes espontani, mutu, eufòric i consentit”, entre altres asseveracions, la qual cosa va ser desmentit per la futbolista posteriorment.

La Comissió Disciplinària adverteix que “no oferirà més informació sobre aquest procediment disciplinari fins a l’adopció d’una decisió final sobre aquest”, mentre que la FIFA reitera en la seua missiva “el seu compromís absolut amb el respecte a la integritat de totes les persones i pel mateix condemna amb el major vigor tot comportament contrari”.