Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rubiales comenta les seues intencions amb Gayà si Espanya arriba lluny en el Mundial

Per Pablo Marquez · 29 Novembre, 2022

José Gayà torna hui als entrenaments del València. El lateral de Pedreguer va abandonar la concentració de la selecció espanyola a causa d’un esquinç lleuger que es va fer en un entrenament previ a l’arribada a Qatar.

Per la seua part, Luís Enrique va explicar que era una autèntica pena per Gayà, però que era en l’única posició en la qual no podia esperar a ningú. El tècnic asturià va comentar que ell demana unes coses molt especifiques als laterals esquerres i no tenia a cap jugador si es lesionava Jordi Alba.

Hui Gayà tornarà als entrenaments amb la plantilla del València. Després d’haver-se perdut el Mundial, Gayà treballarà a les ordres de Gattuso per a arribar en un estat òptim a la tornada de la temporada, la qual serà l’última setmana de desembre.

Les intencions de Rubiales

Ahir a la nit, va parlar el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luís Rubiales. El president va atendre als companys de El Larguero de la Cadena SER, on va parlar de les seues intencions si Espanya arriba a les semifinals del Mundial.

Si arribem a les semifinals del Mundial, la meua intenció és convidar a José Gayà. Si el seu club no té cap inconvenient, m’agradaria molt que tornara i que estiguera amb els seus companys, perquè ell també és part d’això. Gayà és un xic molt estimat ací i és un xic de 10.