ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja valora l’empat del Valencia en Almería

Per Alex Alfaro · 24 Septembre, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa per a valorar l’empat del València a Almeria. Un punt més prop de l’objectiu que va marcar el club a principi de temporada que no va ser un altre que aconseguir la permanència. 

El tècnic valencianista ha valorat positivament hui el partit a Almeria, ja que “dona continuïtat al que es treballava fins al moment”

Valoració del partit

Ens faltava ser presionants. Ens ha faltat un poc de contundència. Puntuar és difícil en primera i estic content. No hem perdut cap jugador i ens fa arribar al dimecres amb tots i algun que puguem recuperar. És evident que ens haguera agradat guanyar”

Rotacions

“Quan hem jugat este partit no estàvem pensant en el dimecres. Ara sí, tenim un gran partit contra la Reial Societat. Recuperar-nos tan bé com siga possible i donar-li valor a això”

Gestionar el 1-2

“És evident que si veus competir al València l’equip té intensitat al màxim. Molta faena, velocitat en contres i saber interpretar cada situació. Hui crec que ho hem encarat de manera diferent. No ens ha donat temps a gestionar el 1-2″

Continuïtat

Està és la nostra il·lusió i en el que treballem. Insistirem en la idea de competir en cada camp i tindre identitat. Hi ha moments en la temporada. Cal donar-li valor al punt i tant de bo competir així”

Baixa de Yaremchuk

El tema de Yaremchuk és que va tindre un problema amb la selecció i no s’acaba de sentir còmode. Té ganes de demostrar però no se sent còmode i jo li vaig dir que es lleve la pressió. Igual pot ser que estiga per al dimecres. El necessitarem. Igual Paulista pot”