ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja parla sobre les rotacions i Hugo Guillamón

Per Alex Alfaro · 02 Maig, 2023

L’últim cap de setmana,  Rubén Baraja va sorprendre també amb les nombroses rotacions en l’onze inicial en deixar en la banqueta a futbolistes de pes com Gayà, Paulista, Almeida o Cavani.

Rubén Baraja va ser qüestionat en roda de premsa per les esmentades rotacions. “Tracte de prendre les decisions que pense que són bones per a l’equip i la situació. Hi ha una part que cal acceptar, accepte la crítica amb humilitat. A vegades encert i a vegades no. No és una qüestió del que va passar per haver canviat, haver guanyat o perdut el partit. L’avantatge d’opinar o dir coses del resultat sempre et dona una altra perspectiva”

“Aquest club… sé on estic assegut i què significa. Les meues decisions poden agradar o no però estar en un club tan gran té això: té una exigència molt gran, això forma part del meu treball i he d’assumir les crítiques amb normalitat”.

L’absència d’Hugo Guillamón, qui ha perdut pes en les últimes setmanes, va ser tota una sorpresa, sobretot sabent que tenia planificades diverses rotacions. Va ser qüestionat pel que li falta al jugador de la pedrera valencianista o si ell li veu més de central que de migcampista

La seua posició de sempre ha sigut central però on millor rendiment ha donat ha sigut de ‘6’, amb tres dins o doble pivot. És la meua opinió que pot ser tan vàlida com la de qualsevol altre. Treballa bé i he de prendre decisions, estic optant per altres companys. Per què amb uns altres no pregunteu per què no juga? No és l’important. Hugo ha de continuar treballant i buscar la seua oportunitat, no tinc cap problema amb ell. És una decisió esportiva. Ell té bona actitud entrenant, jo he de triar i estic triant a un altre company”