ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja es mostra molt contundent pel canvi d’hora del partit

Per Alex Alfaro · 19 Abril, 2024

Baraja ha parlat hui en roda de premsa en la prèvia del partit contra el Betis. Malgrat la importància del partit de demà i de les opcions europees que es juguen els dos equips, una de les notícies que havia marcat les hores prèvies ha sigut el canvi d’horari del Barcelona – València i com ha afectat eixa situació als 323 valencianistes que havien comprat entrada i ara hauran de modificar el seu pla de viatge o no acudir a Barcelona.

Davant esta situació Baraja ha volgut ser molt contundent i ha afirmat que “cal ser categòriques amb això del canvi horari de Barcelona, perquè hi ha persones que havien preparat el seu viatge per les seues ganes de veure al València i de sobte quan era una cosa canvien a una altra. Són situacions que són molt millorables. Si el nostre partit no influeix per a res… per què es modifica? Entenc que uns altres es puguen canviar, però el nostre no afecta i els damnificats són els nostres aficionats. Era un viatge còmode a les dos de la vesprada. Estes coses cal cuidar i als nostres aficionats més”

També ha parlat sobre el partit i la bonica situació en la qual es troba l’equip: “Nosaltres no tenim eixa pressió. El Betis sí. El Betis és un equip fet per a estar en aquesta situació a principi de temporada. Té una plantilla fantàstica, un entrenador amb molta experiència que ha retornat al Betis a Europa, amb una gran trajectòria. Pellegrino és una referència per a tots. És un equip que combina qualitat individual, Isco, Fekir, Ayoze, Fornals… amb un treball col·lectiu molt important. Hi ha un factor diferencial que és Mestalla, que és el nostre comodí, que l’utilitzem en moments importants. Podem ser competitius i a Mestalla sempre podem dir alguna cosa”

Hui també s’ha conegut la informació de l'”Ok” de Peter Lim al fitxatge de Peter Federico i així ha valorat el futur de l’ex del Reial Madrid: “Peter és un jugador que va arribar en el mercat d’hivern i tot té el seu temps d’adaptació. A penes havia competit en la primera part de temporada i és important saber d’on ve un per a exigir-li. És un jugador que s’ha adaptat al que volem, es pot adaptar en les dos bandes. Veurem la seua evolució en aquests partits. La confiança està, s’ha adaptat al grup, és un xic fenomenal”