ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja analitza l’empat enfront del Mallorca

Per Alex Alfaro · 07 Octubre, 2023

Rubén Baraja ha analitzat en roda de premsa l’empat (1-1) aconseguit en el dia de hui enfront del Mallorca

Jugada polèmica d’Hugo Duro: “No parle dels àrbitres. Quan he vist la imatge, crec que el VAR hauria d’haver-li-la mostrat a l’àrbitre. Hem de seguir”

Valoració del partit: “Teníem la sensació que el partit estava obert. Hem reaccionat bé i ens ha faltat un poc de claredat en la segona part. Sincerament, crec que hem de considerar l’empat com a just”

Empat positiu: “Jo crec que l’equip ha tingut una molt bona resposta i hem sigut molt continus en el partit. El partit s’ha posat molt complicat i hem sigut ací. Hem de valorar cada punt i ens serveix per a seguir en la nostra baralla”

Qué li ha faltat?: “Ens ha faltat un poc de claredat en l’últim passe. Hui no hem trobat això però ho hem buscat i l’equip sempre s’ha mantingut en el partit”

Mosquera: “El que més m’ha agradat ha sigut la resposta de Mosquera després de l’error. És el que em serveix. Acabar el partit amb dos jugadors de 18-19 anys en defensa té molt mèrit. Hi ha vegades on s’equivocaran”

Yarek: “Yarek és un xic amb molt de futur. Estem treballant moltes coses amb ell, considerem que pot ser un jugador de futur. Creiem molt en ells i pot tindre oportunitats en qualsevol moment. És un jugador molt aplicat”