ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja analitza la victòria del València

Per Alex Alfaro · 26 Febrer, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa i ha analitzat la victòria del València que li permet eixir, de moment i a falta de la resta de resultats de la jornada, dels llocs de descens.

TREBALLAR PER A GUANYAR: “Hem treballat el partit per a guanyar. Hem tingut moments de dificultat però l’equip ha sigut bastant continu. Jo sempre espere el màxim de Mestalla i hui he sentit això”

EMOCIÓ: “He sentit una gran emoció. La tensió del partit no et deixa gaudir del tot però he sentit molt tornar a casa i on jo he sigut feliç”

ARRIBADA AUTOBÚS: “Sincerament això a mi m’ha xocat un poc. Ho he preguntat. Jo volia entrar per l’avinguda Suècia. M’he quedat un poc trist. M’han explicat que hi ha un protocol de seguretat. A mi m’encantaria sentir a la gent”

CONTINUÏTAT: “El que més necessitem és la continuïtat. La Reial Societat t’atrau per a portar-te la pilota per dins i després per fora. Hem estat ben posicionats. L’equip hui ha estat més concentrat. Tenim més a millorar i soltar-se un poc més. En això treballarem”

DIA BONIC: “És un dia bonic. Jo el que estic és centrat en demà i el següent partit. Veure somriure a la gent m’ha commogut. Jo he gaudit molt dels minuts finals. Estem en un camí difícil i els continuarem necessitant”