Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja analitza la derrota enfront del Mallorca

Per Alex Alfaro · 25 Maig, 2023

Rubén Baraja ha parlat en roda de premsa i ha analitzat el partit i la situació de l’equip després de la derrota a Mallorca.

Nivell mental

 

“Nosaltres ja hem manifestat en moltes ocasions la nostra repulsa a la situació. A partir d’ací no podem buscar excuses externes. Estem centrats en el nostre camí, pensavem que podíem tindre un partit millor i que estic canviara, però no. Hem de seguir i el nostre partit serà el diumenge com l’Espanyol. És una final i necessitem a la nostra gent i estar més units que mai. No hi ha temps de lamentar-se”

 

Pensar que estàvem salvats

“Entenc que cada persona tinga les seues valoracions. Sempre he enviat el mateix missatge, nosaltres hem de tractar de fer el nostre treball. Ens ha faltat frescor i encert”

 

Ha faltat ambició?

“No hem tingut un bon dia. Hem tingut molta pèrdua, eixa continuïtat d’altres dies. És un equip que no et permet corres les contres i com no et permet això el partit ha estat molt igualat. Cap ha pogut dominar el partit. Ens ha faltat trobar línies de passada per a poder arribar a zones de finalització, però ells tampoc han tingut moltes ocasions. La diferència ha estat en això. Aquesta situació és la que hi ha”

Empat

“No, ni molt menys. Teníem l’ambició de poder guanyar, però no en tots els partits ixen les coses com un vol. No hem sigut capaços, han encertat en la seua ocasió i nosaltres no”