ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rubén Baraja analitza el partit contra l´Arosa

Per Alex Alfaro · 05 Desembre, 2023

Valoració partit: “Ja sabem com són aquests partits. Hem propiciat que ells hagen tingut opcions. L’inici de segona part els ha donat opcions de créixer en el partit. L’important és passar”

Minuts:Tots necessiten minuts. La Copa és una bona oportunitat per a això. Sergi, Roman i Jesús han tingut oportunitats. Tots necessiten minuts. La Copa és una bona oportunitat per a això. Sergi, Roman i Jesús han tingut oportunitats”

Segona part: “La primera part l’hem interpretada bé. En la segona part els hem donat l’oportunitat. No és una qüestió de relaxació. El camp tampoc ajudava”

Sorteig Copa: “No és moment ara de parlar dels rivals. Ho veurem en el sorteig. Felicitar a l´Arosa pel seu nivell de hui. Ha sigut un partit complex”

Arosa:”Sabíem que era un partit complex. La seua gent els ha espentat fins al final. Ells no han tingut encert i Jaume ha tingut un gran paper”

Joves: “Ali Fadal té un gran futur però està en eixe procés de creixement. És el mateix cas de Camus. Que tinguen minut amb el primer equip és positiu per a saber les seues opcions en el club”