ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Roman Yaremchuk arriba cedit sense opció de compra

Per Sergio Botella · 01 Septembre, 2023

Ahir per la nit, el València va tancar la incorporació del davanter ucraïnés Roman Yaremchuk que ja està en la capital del Túria. El jugador procedent del Bruges arribava sobre les 00.30 hores a l’aeroport de Manises per a acabar passar reconeixement mèdic i signar el seu contracte en el dia de hui.

El nou davanter del València arriba en qualitat de cedit per una temporada sense opció a compra. A més, el club es fa càrrec d’una xicoteta part de la seua fitxa al Bruges (1,8 milions d’euros nets).

L’entitat valencianista ha trobat una operació a baix cost com ordenava Peter Lim, però això ha significat renunciar a una possible opció de compra que et faria tindre el control del futur del futbolista en cas que el club volguera comptar amb ell de cara a pròximes temporades.

Roman Yaremchuk arriba al València després d’una discreta temporada a Bèlgica on ha anotat 2 gols en 22 partits de lliga. Després de la seua explosió en el KAA Gent on va tancar una temporada amb 23 gols en 2021, no ha acabat de fer bones temporades en el Benfica i Bruges. Amb una altura de 1,91m, l’ucraïnés arriba per a ocupar una posició que després de l’eixida de dos davanters (Marcos André i Cavani), estava pràcticament deserta.