La millor informació del ValènciaCF en valencià

Rogerio, pare de Guedes: “Guedes hauria d’estar a un club millor que el València”
,

Rogerio, pare de Guedes: “Guedes hauria d’estar a un club millor que el València”

COMPARTIR

La temporada passada de Gonçalo Guedes va ser espectacular. El portugués va ser l’encarregat (junt amb Carlos Soler) de fabricar la immensa majoria dels gols del València a la Lliga, i també ha començat d’esta manera la pretemporada. Davant el Borussia, va ser el millor amb dos gols, un d’ells fantàstic des de fora de l’àrea.

Vistes al Mundial

L’extrem coneix la seua situació. Està al mercat, però el València no vol regalar-lo, i és per això que fins que no arribe una oferta de mínim 35 milions d’euros el portugués es queda al club che. A ell tampoc li suposa un problema, ja que està molt còmode amb el vestuari i el seu rol li beneficia per a anar al Mundial, però per al seu pare no és suficient.

Un club millor

Rogerio Guedes ha reaparegut amb unes polèmiques declaracions per al diari A Bola, on ha deixat frases com estes:

Guedes hauria de jugar en un club millor que el València.

Ha de jugar Champions, i al València fa dos anys que no la veu.

Segur que li agradaria tornar al Benfica.

35 milions

El Benfica és l’últim equip que s’ha sumat a l’interés per Gonçalo Guedes, però cap d’ells arriba a l’oferta que demana el València de 35 milions d’euros. El portugués és un jugador TOP, classe mundial, però la situació financera del conjunt blanquinegre provoca que la resta de clubs negocien amb ells a la baixa.