Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rodrygo: “Vaig veure a tot l’estadi cridant Mono,mono”

Per Marc Santiago · 15 Juny, 2023

Rodrygo Goes ha tornat a obrir la ferida del racisme en Mestalla quan ja s’havia oblidat el tema. L’extrem del Reial Madrid va ser preguntat en una roda de premsa durant la concentració amb la selecció brasilera sobre si Espanya és un país racista, al que Rodrygo va comentar:

“Està bé que em preguntes sobre el país, perquè hi ha molta gent que afirma que Espanya és racista. Jo visc ací i Espanya no és racista. El racisme està per tot el món i poden haver persones ací que ho siguen, però Espanya no és un país racista

També va comentar sobre l’episodi de Vinicius durant el València-Reial Madrid de fa unes setmanes:

“Jo estava allí dins del camp i vaig veure a tot l’estadi cridant “Mono”. Com vaig dir, també passa amb mi. Jo soc negre com Vini, aleshores també passa amb mi. Em vaig quedar molt trist, ell estava abatut després del partit en el vestuari”

Altra vegada la gent del Reial Madrid dient mentides sobre el que va passar. Quantes vegades s’hauran de mostrar les imatges per a demostrar que el que Mestalla cantava era “Tonto, Tonto” i no el que ells diuen? La veritat és que el tema comença a cansar, perquè s’està atacant i titllant a una afició que no és res d’això.