+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rodrigo: “Vull millorar el número de gols i ser més protagonista”

Per Blanquinegres · 07 Juliol, 2015

Rodrigo Moreno ha comparegut a la primera roda de premsa a terres austríaques. L’hispà-brasiler que comença el seu segon any dins de l’entitat blanquinegra sap quins son els ingredients per tal de millorar els seus registres de la temporada passada i de pas sentir-se més important dins del vestidor.

 

Vull millorar el tema disciplinar, l’any passat em van passar situacions peculiars per errades meues i tonteries. També vull millorar en el número de gols i tenir un paper més protagonista en l’equip, sempre intentant ajudar i no passar per damunt de ningú.

Tots els anys arribaran jugadors nous, i els que porten temps van a tirar de l’equip. És important fer un grup fort com l’any passat, esta va ser la clau per afrontar la temporada que ve.

L’objectiu principal ara mateix és passar la prèvia i entrar definitivament a la Champions. I a partir d’ací arribar el més lluny possible i repetir el nivell. La gent sempre ens exigirà més, i nosaltres també. Si som capaços de passar esta prèvia serà un any molt il·lusionant per a tots.

Que arriben jugadors nous forma part del futbol. Tots seran ben rebuts i tots ho faran el millor possible per intentar jugar el màxim possible, com sempre s’ha fet.

Cal agrair l’esforç que fa la gent per estar al camp, ells van ser una part molt important la passada temporada. Serà un any molt exigent i més que mai la seua ajuda va a ser important.