DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rodrigo: “Voro ens ha fet un recordatori de coses que feiem amb l’entrenador anterior a l’entrenador”

Per Josep Prats · 01 Juliol, 2020

El davanter valencianista ha parlat en el post-partit als micròfons de Movistar+, el qual ha fet declaracions dels nous objectius del VCF.

“Estem atravesant un moment complicat des d’abans de l’aturada i el dia del Llevant ens va penalitzar. El que ens ha passat amb l’entrenador ha sigut una setmana complicada. A partir d’ahí, sentim el cansanci i el mal moment anímic. No tinguérem capacitat de reacció”.

“És difícil explicar-ho perquè són moltes circumstàncies. No estem jugant de la millor forma. Esta seqüència tan gran de partits no et deixa respirar. Veníem amb molta il·lusió perquè estem a temps de tot, però desgraciadament les coses no eixiren i hem de pensar en el següent. No ens queda altra que reaccionar”.

“Ara mateixa hem de pensar en guanyar el següent partit, perquè una victòria ens va a ajudar moltíssim de cara a la confiança. Quan guanyes pareix que et canses menys. Està clar que estar entre els quatre primers és una cosa pràcticament impossible. Cal centrar-se en coses objectives i reals i cal intentar classificar-se per a Europa League”.

“En un dia, ni Voro, ni Guardiola, ni Ferguson són capaços de fer molts. Ens ha fet un recordatori de coses que feiem amb l’entrenador anterior a l’entrenador. En la primera mitat estaguérem dins del partit, però el gol en la segona mitat ens ha penalitzat de forma definitiva”.