ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Rodrigo Rodrigues torna al València Mestalla

Per Alejandro Fernandez · 02 Septembre, 2023

El València Mestalla necessitava reforços en aquest mercat d’estiu per a afrontar una nova temporada amb els mateixos objectius que l’anterior. Rodrigo Rodrigues és el fitxatge del filial valencianista, que compta amb el retorn del davanter brasiler amb el qual ja va disposar en l’última campanya.

Rodrigo Rodrigues va anotar un total de 5 gols i va donar 3 assistències en 25 partits amb els de Miguel Ángel Angulo, i el València l’ha repescat de nou per a afrontar els reptes d’enguany. Un reforç de garanties en la davantera és una de les peces que necessitava un equip que ha de dispensar jugadors al primer equip durant tota la temporada.

El València Mestalla tenia totes les places ocupades i no podia realitzar una incorporació nova a la plantilla, però l’eixida de Vicent Esquerdo ho va canviar tot, i el filial va poder inscriure a Rodrigo Rodrigues.

Inici de la nova temporada del València Mestalla

La primera cita del València Mestalla en la Segona Federació serà en el dia de demà davant el CE Andratx en l’Antonio Puchades a les 12h. L’ascens a Primera Federació i guanyar la Premier League International Cup són els reptes d’un València Mestalla que es va classificar als playoff d’ascens i va arribar a la final en trofeu internacional en la temporada passada. 

Hola