ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rodrigo i CIllessen podrien eixir del València

Per Pablo Marquez · 14 Agost, 2020

El València encara no ha quadrat els pressupostos de la passada temporada i necessita vendre a jugadors amb fitxa alta i que poden traure diners per a afrontar la pròxima temporada amb més oxigen financer.

Per això, segons ha informat el mitjà valencià Superdeporte, el València es planteja les vendes del davanter nacionalitzat amb Espanya, Rodrigo Moreno, i del porter holandés, Jasper Cillessen.

LA VENDA ETERNA

El nom de Rodrigo Moreno és habitual en cada mercat de fixatges. El davanter és un dels grans actius valencianistes i molts clubs de les grans lligues europees s’han interessat per ell. Per això, el València sap que pot traure diners si aconsegueix vendre a Rodrigo.

Cal recordar que el passat estiu, Rodrigo va estar a punt de fitxar per l’Atlètic de Madrid a canvi de seixanta milions d’euros. No obstant això, el fixatge no es va fer, perquè l’Atlètic de Madrid no disposava dels diners necessaris.

Després, el passat mercat d’hivern va ser el FC Barcelona qui es va interessar per Rodrigo. La lesió d’Ousmane Dembélé obligava el conjunt català a fitxar un davanter. Una altra vegada, el València demanava seixanta milions d’euros i l’acord no va arribar.

Este estiu el nom de Rodrigo torna a eixir, però esta vegada el València no demana seixanta milions d’euros. El club es conforma a obtenir entre trenta i quaranta milions. Ja hi ha hagut algun equip interessat, com és el cas del París Saint Germain que ha pensat en Rodrigo Moreno com a substitut de Cavani. Però el PSG sap que el València necessita ràpid els diners. Per això, és conscient que pot fitxar a Rodrigo per un preu més baix.

UN FIXATGE ESTRANY

La forma en la qual Jasper Cillessen va arribar al conjunt de Mestalla va ser una mica estranya. El València va acordar un intercanvi de trenta milions d’euros per Neto amb el Barcelona.

El problema de Cillessen és que li costa massa diners al València per temporada. Entre el salari i l’amortització del fixatge, el porter holandés costa entorn dels quinze milions d’euros per temporada. Per això, el València busca una eixida per a Cillessen. El seu destí més possible seria l’Ajax, però l’equip holandés primer hauria de vendre a Onana que està negociant amb el Chelsea.

El València intenta aconseguir diners per a poder confeccionar la plantilla de la pròxima temporada i segons les ofertes que arriben podrà ser sense Rodrigo Moreno o sense Jasper Cillessen.