+  ACTUALITAT  

Rodrigo i Alcácer: Quan la qualitat supera la veterania

Per Pere Alapont · 08 Octubre, 2014

Rodrigo Moreno i Paco Alcácer són una parella de moda. Afortunadament, aquests dos joves han tardat molt menys que Bankia i Meriton a l’hora d’entendre’s i això està demostrant-se al terreny de joc durant el que portem de campionat. Jugant escorat a la banda dreta, el jugador procedent del Benfica ja porta un gol i dues assistències, i el de Torrent quatre dianes i altres tants passes de gol. Xifres més que bones per a dos jugadors joves que porten molt poc de temps jugant junts.

El rendiment sensacional que han oferit des del principi de temporada no ha passat desapercebut per al seleccionador nacional, Vicente del Bosque, que ha confiat en els dos jugadors en la darrera convocatòria de la selecció espanyola per a disputar els encontres classificatoris de l’Eurocopa 2016.

Falta poc per a què el tercer davanter amb què compta el València a les seues files, Álvaro Negredo, estiga recuperat de la seua lesió i en eixos instants serà més important que mai que cadascun d’aquests tres ‘cracks’ oferisca la seua millor versió en cada partit. Tres homes i una, com a molt dos, posicions per cobrir. Espectacle i entrega assegurats.