+  PRIMER EQUIP  

Rodrigo ha tornat enxufat i amb ganes de superar-se

Per Pere Alapont · 08 Gener, 2016

Rodrigo Moreno va confirmar en zona mixta després de l’encontre de Copa contra el Granada que s’havia recuperat “en tots els sentits”, però això ja ho havia demostrat sobre l’herba durant eixe partit i en els minuts que jugà contra el Real Madrid.

El jove futbolista tornà diumenge després de la seua llarga lesió, i ho va fer mostrant una recuperació quasi absoluta. Davant un rival exigent com era el conjunt madrileny i amb els últims 10 minuts d’encontre per davant, l’hispà-brasiler va saber moure’s sobre l’herba de Mestalla i estigué impecable a l’hora de deixar-li en safata a Paco Alcácer el gol de l’empat definitiu.

Eixa fou una injecció de moral important, però la titularitat pocs dies després contra el Granada i el gol que anotà ho foren més encara. El jugador estigué 76 minuts sobre l’herba a un bon nivell, tot i que les seues habituals i ràpides internades per banda pre-lesió encara no s’han vist.

A poc a poc, Rodrigo ha de tornar per a ajudar a un equip en què fa molta falta, i en una possessió, la de la banda dreta, on ell i Feghouli han de ser clau per a la recuperació esportiva.

IZQ_6805