ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Rodrigo, Gameiro i Cillessen ocupen 30 milions del FPF

Per Pablo Marquez · 21 Agost, 2020

La no classificació per a competicions europees del València ha perjudicat moltíssim la capacitat de confeccionar la plantilla per al club. El València ha de vendre per a poder fitxar.

L’equip de la Capital del Túria ja ha aconseguit alliberar-se dels salaris de jugadors com Dani Parejo, Francis Coquelin i Ezequiel Garay, però encara ha d’alliberar més massa salarial si vol incorporar a nous jugadors.

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, els jugadors que més possibilitats tenen d’eixir del club són: Jasper Cillessen, Rodrigo Moreno i Kevin Gameiro. El València es fixa en els salaris i estos tres jugadors tenen una de les fitxes més elevades de la plantilla.

Entre els salaris i les amortitzacions dels seus fixatges, els tres jugadors ocupen un total de trenta milions d’euros del Fair Play Financer. Per tant, el club ha de vendre als jugadors.

RODRIGO NO EIXIRÀ A QUALSEVOL PREU

El València espera ingressar, com a mínim, una quantitat propera als trenta milions d’euros, que va ser el preu pel qual Rodrigo va fitxar pel València l’estiu de 2014.

Altres equips han preguntat per ell. En Espanya, l’Atlètic de Madrid, que ja va intentar fitxar-li l’any passat, està molt atent, però necessita vendre per a poder afrontar el fixatge. El Sevilla també ha preguntat pel jugador, però és una operació molt complicada. L’equip que sí que s’ha interessat és el Leeds United de Marcelo Bielsa.

CILLESSEN COSTA MOLT AL VALÈNCIA

Ara mateix, Cillessen és conscient que no pot continuar en el València pel cost de la seua fitxa més l’amortització del seu fixatge per any. De moment, l’únic equip que ha preguntat pel porter holandés ha sigut l’Ajax, però no pot fitxar a cap porter fins que venda a Onana. El València espera poder alliberar la fitxa de Cillessen per a quadrar els pressupostos.

KEVIN GAMEIRO JA TÉ 33 ANYS

El davanter francés ja té trenta-tres anys i el València espera poder vendre al futbolista, ja que pensa que este podria ser l’últim any en el qual puga aconseguir una quantitat econòmica per ell. El València vol vendre a Gameiro per l’edat i pel seu problema de lesions. A més, és un dels jugadors que més cobra en la plantilla.