DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rodrigo: “Estic molt feliç a València”

Per Josep Prats · 26 Maig, 2020

Fa un any, la ciutat de València celebrava als carrers el huité títol de Copa del VCF. Un dels golejadors va ser Rodrigo, el qual ha parlat per a El Partidazo de Cope recordant aquella final i l’actualitat per la qual passa el món del futbol.

“L’Atalanta-València i el València-Atalanta foren focus de contagi importants. Van haver-hi coses incoherents. Jugar a porta tancada de cara a la galeria, perquè els aficionats italians viatjaren. Clavàrem la pols davall l’estora i no reaccionàrem fins que va començar a morir gent”.

“Fou una nit de molta alegria, alegria total per part de tot el valencianisme. Fou molt emotiu”.

“Pareix que estem a una pel·lícula. És una situació bastant desagradable i molt complicada. Han sigut moltes morts i moltes famílies partides”.

“Els jugadors del Sevilla està clar que s’han equivocat. Està clar que és una cosa que no es pot fer, hem de ser responsables. No sols de cara a La Liga, sinó que hem de ser exemple per al demés i ser els primers a complir el que hem de fer”.

“Està clar que si tens més temps, millor, però no podem pretendre que tot siga com si no hi haguera passat res. Els dos mesos d’aturada es van a notar. Als primers partits no anem a tornar quan com ens n’anàrem”.

“Jo no vaig a jugar per por a lesionar-me. Jugant tants partits seguits t’exposes més a lesionar-te. Comporta un esforç físic i psicològic molt gran, però és el que hi ha. Ens hem d’adaptar. No ens queda altra”.

“Jugar a porta tancada és lleig. No et sens en un partit oficial, pareix un partit d’entrenament. Qui millor s’adapte a esta nova situació durant estos 11 partits va a traure més profit”.

“Encara queda molt per a parlar del meu futur. Estic molt feliç a València. Estic a gust. Sols espere que nosaltres estem entre els quatre primers i ens clavem en Champions”.