+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rodrigo: “Estic al 100% per a diumenge”

Per Pere Alapont · 12 Septembre, 2014

El jugador del València Rodrigo Moreno ha atès als mitjans de comunicació després de la sessió d’entrenament de l’equip d’aquest matí. El jove davanter ha manifestat les seues bones sensacions de cara al partit de diumenge davant l’Espanyol i creu que estarà “recuperat al 100%“.

Sobre la possibilitat de juntar els tres homes d’atac en un mateix onze, Rodrigo ha afirmat, de la mateixa manera que feu anit Nuno a l’Agrupació de Penyes, que són “compatibles“, però que l’equip ha de tindre un equilibri i no només pot atacar. “Dependrà de la idea que tinga el míster”, ha sentenciat.

L’hispà-brasiler ha parlat també sobre la posició que està ocupant actualment al terreny de joc, escorat a banda, tot i que ha afirmat que ell no és un jugador de banda però que ho farà “el millor que puga”.

Per últim, Rodrigo ha parlat sobre la figura de Peter Lim i ha aclarit alguns detalls sobre el seu fitxatge. “En el moment en què Lim siga el propietari del València jo seré part de l’entitat. El fons d’inversió va servir per a poder vindre”, ha desvelat. Rodrigo, que va viatjar a Singapur junt a Dani Parejo i Nuno la setmana passada, ha confirmat també que el magnat vindrà a València quan tot estiga tancat “al 100%”.