+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Rodrigo: “Estem en un bon moment i preparats per a la recta final”

Per Blanquinegres · 30 Març, 2015

El jugador del València CF Rodrigo Moreno ha sigut l’encarregat de comparèixer davant els mitjans este dilluns, abans de la volta als entrenaments del conjunt valencianista després del cap de setmana de descans. El davanter ha analitzat tant el moment de l’equip com el seu personal i altres aspectes de l’actualitat del club.

EL BON MOMENT DE L’EQUIP
“Arribem en línia molt ascendent, en la segona volta hem sigut capaços de millorar fora de casa que és el que ens va faltar en la primera. Estem en un bon moment i preparats per a la recta final”

EL QUE RESTA DE TEMPORADA
“Tots els partits van a ser importantíssims. Hem de seguir treballant amb la mateixa serietat, sense deixar-nos portar per l’ambient d’eufòria que hi ha al voltant de nosaltres, igual que tampoc ho vam fer quan vam estar malament”

VILA-RREAL
“Els ha perjudicat començar malament la temporada i la lesió de Bruno que és un jugador fonamental per a ells, que canalitza molt el joc de l’equip. Però van a arribar molt motivats a Mestalla després del resultat de l’anada i a més queden deu partits i tots estan cercant els seus objectius”

SELECCIÓ
“És molt difícil estar en la selecció. Està vivint un moment de transició, el seleccionador està provant diferents opcions i cal estar a un nivell molt alt. No estic decebut, cal seguir treballant i si he estat aHí és perquè he tingut qualitat i si les coses van bé tinc moltes possibilitats de tornar a estar”